Boka konsultation

Så här går det till

Det blir lätt många frågor när man tänker på solceller.

Vi finns här för dig både innan, under och efter själva installationen. Vi vill göra det enkelt för alla att investera i solceller.

Efter att du har blivit kontaktad av oss kommer en av våra projektledare göra ett besök på plats för att gå igenom förutsättningarna tillsammans med dig.

På besöket kontrolleras taket, elcentraler m.m, allt för att säkerställa så att vi har alla uppgifter som behövs.

Värt att tillägga är att samma projektledare sedan kommer att följa din installation ända tills den är godkänd och klar.

Efter besöket ritar projektledaren upp aktuella tak samt gör en snö- och vindlast beräkning för att säkerställa så att vi kan bygga en godkänd anläggning utifrån de krav som föreligger.

Efter detta skickar vi ut en digital offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Skulle frågor dyka upp längs vägen finns vi alltid tillgängliga och svarar mer än gärna på dina frågor.

Skulle man även vilja se en referensanläggning innan något beslut fattas så går detta att finna i tex. Lidköping, Skövde, Mariestad, Götene, Källby samt Falköping m.m.

När du väl accepterat offerten så är det första steget att föranmäla själva installationen till berörd nätägare. Samtidigt bokar vi in och ger dig ett preliminärt installationsdatum.

Så fort vi får ett installationsmedgivande meddelar vi dig som kund detta. Längden på en vanlig villa-installation brukar vara cirka 3 dagar.

Vid större och mer komplexa installationer upprättas en planering tillsammans med kunden.

När anläggningen är klar och funktionstestad färdiganmäler vi den till berörd nätägare.

Avslutningsvis så går vi igenom anläggningen tillsammans med dig och lämnar över all dokumentation som berör själva anläggningen samt på utfört arbete.

Hör av dig till oss