Tanka hemma, direkt från solen till mil med bilen

Laddboxar från EviSol – Din ultimata laddpartner

Tesla Wall Connector

Har du en Tesla så är Tesla Wall Connector den absolut bästa elbilsladdaren för installation hemma.

Du får smidigheten att med ett knapptryck på kabeln öppna laddningsporten på bilen. Köper du Tesla Wall Connector med installation från oss har du rätt till 50% grönt avdrag.

Läs mer om Tesla Wall Connector.

Laddboxar från GARO

GARO Entity PRO och GARO Entity Compact är kärnan i GAROs eleganta laddlösningar, skräddarsydda för varje miljö.

Dessa laddboxar kombinerar användarvänlighet med avancerade säkerhetsfunktioner för en bekymmersfri laddupplevelse.

Oavsett dina specifika krav, finns det flexibla monteringsalternativ – både på vägg och stativ. Förberedda för lastbalansering, optimerar de laddningen i harmoni med hemmets energianvändning.

Läs mer om laddboxar från GARO

Elbilsladdare, Laddbox GARO

Charge Amps Halo

Med sin högsta IP-klassning kombinerar Charge Amps Halo robusthet med en väldesignad och kompakt design.

Dessutom är den utrustad med ett extra schuko-uttag för ytterligare flexibilitet.

Som testvinnare har denna laddbox med sin fasta 7,5 meter långa kabel etablerat sig som en favorit bland användare som värdesätter kvalitet och design i sin laddningsutrustning. Charge Amps Halo erbjuder en optimal balans av funktionalitet och stil för den moderna elbilsägaren.

Läs mer om laddboxar från Charge Amps

Elbilsladdare, Charge Amps Halo

Enegic lastbalansering 

För att inte överbelasta dina huvudsäkringar (med risk för att de går) när du laddar rekommenderar vi att installera lastbalansering.

Enegic har över 35000 installerade enheter.
Enegic kompletterar din elbilsladdare och fungerar ihop med Charge Amps Halo ,och en handfull andra laddare som du hittar här.
Lastbalanserare för elbilladdare - Enegic lastbalansering

Varför Laddboxar från EviSol?

Att ha en pålitlig laddbox för din elbil förvandlar inte bara ditt sätt att resa - det förbättrar din livskvalitet.

Här är varför:

Snabb laddning: Våra laddboxar är designade för effektivitet, vilket möjliggör snabb och säker laddning som slår standarduttag varje gång.

Universell kompatibilitet: Oavsett elbilsmodell, har vi en laddlösning som passar!.

Enkel användning: Ladda en eller flera bilar med enkelhet med våra användarvänliga system.

Upplev skillnaden med en laddbox från EviSol!

Varför EviSol är det självklara valet:

Pålitligt

Att välja EviSol för din elbilsladdning är ett beslut du inte kommer att ångra. Vi samarbetar med tillverkare som garanterar produkter av högsta kvalitet och säkerhet. Våra egna certifierade elektriker hanterar varje installation, vilket säkerställer att arbetet utförs enligt de striktaste standarderna och i enlighet med Elsäkerhetsverkets riktlinjer. Vår lokala närvaro betyder att vi är snabbt på plats om du behöver oss, och vår kundtjänst finns här för att assistera dig när som helst.

Bekvämt

EviSol förenklar din övergång till eldrift. Vårt team av experter inom elbilsladdning är redo att svara på alla dina frågor och guida dig genom varje steg. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Dessutom, med våra fördelaktiga serviceavtal, är ditt långsiktiga underhåll och din sinnesro garanterade.

Ekonomiskt

EviSol kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på marknaden. Vi garanterar inte bara bra priser utan även snabba leveranstider, med laddboxar i lager för omgående installation. Dessutom har du rätt till 50% grönt avdrag vid installation! Vi hanterar allt pappersarbete, och du kan börja använda din nya laddbox utan besvär.

Laddboxar med Grön Teknik-förmån

Vår certifierade personal hanterar allt från installation till fakturering, och vi garanterar en problemfri process från start till slut. Nu även med ett grönt avdrag på 50% när du köper en laddbox med installation från oss.

Solpaneler av högsta kvalitet

Varför Laddboxar från EviSol?

– Ja, alla bilar i Europa använder samma standard.

-Ja, men kan behöva lastbalansering och smartmätare beroende på uppsäkring (hur stor huvudsäkring din elcentral har) och laddbox.

-Det är beroende av laddboxens funktionalitet, men de flesta laddboxar har funktioner för det.

-Beroende på laddbox, men oftast går det ihop med Tibber eller liknande tjänst

-Beroende på laddbox, oftast finns funktioner för att låsa användningen till valda bilar.

-Nej det är mycket säkrare att ladda via en korrekt installerad laddbox än exempelvis ett vanligt vägguttag då elektriker säkerställer att alla komponenter fram till och med laddboxen klarar belastningen.

Har du Tesla så välj Tesla Wall Connector. Andra bilar kan fortfarande använda Tesla Wallcharger, då de har en bra applösning.

Annars gör Charge Amps och Garo väldigt bra laddare, särskilt om du vill ha lite valmöjligheter i form av färg och form.

Du får gärna höra av dig med dina behov så ger vi dig råd om vilken laddbox som passar dig bäst, exempelvis om du behöver snabbladdare eller kunna ta betalt på din laddare så har vi lösningar för det.

Ord från våra kunder