Om oss på EviSol

Vi som arbetar här

Kundfokus

För oss är kunden det viktigaste. Med vår trygghetsgaranti ger vi alla våra kunder en unik och behaglig resa från början till slut.

Med våra kompetenta projektledare som också blir kundens kontaktperson genom hela projektet säkerställer vi så att vi uppfyller allt det som vi har kommit överens om.

Våra certifierade montörer och elektriker som har lång erfarenhet i branschen ser till att själva installationen både uppfyller alla de krav och föreskrifter som föreligger men även så att solcellsanläggningen ser bra ut rent estetiskt, den kommer ju trots allt generera el i många, många år framöver.

Säkerhet

På Evisol tar vi säkerheten på största allvar. Därför ser vi alltid till att all vår personal får rätt utbildning för uppgifterna som utförs

Vi bygger alltid upp godkända ställningar samt riskbedömer våra projekt innan vi startar upp.

Evisol är även anslutna till ID06 kompetensbas vilket underlättar både för oss som arbetsgivare samtidigt som det blir enklare för beställaren att kontrollera så att kompetenser är rätt.

Med rätt tänk och arbetssätt blir inte säkerheten något som bromsar oss utan tvärtom om, det gör oss effektivare och ännu bättre.

Hållbarhet

EviSol ska vara ett företag i framkant när det kommer till hur vi bidrar i omställningen som redan pågår

Som ett exempel så kör vi bara elbilar idag vilket vi tycker är en självklarhet för ett företag i vår bransch.

Vi återvinner allt som blir över vid en installation och skickar e-faktura samt överlämnar all dokumentation digitalt som standard.

Samarbeten

Vi tror inte på uttrycket “ensam är stark” utan mer på att styrkan kommer utifrån att vi jobbar just tillsammans

För oss gäller detta lika mycket internt som det gör externt. Kort och gott så är vi öppna för det mesta som vi anser kan gynna våra kunder.

Idag har vi ett mycket uppskattat samarbete med Kinnekulle Energi från Götene.

Genom vårt samarbete kan vi båda erbjuda våra kunder en större porfölj av olika lösningar samtidigt som vi kan ta oss an både större och mer komplexa projekt.

Solceller i Skaraborgs län

Adress
Stålgatan 4a
531 55 Lidköping

Öppettider
Måndag-Fredag
08 – 17

Telefon
0510 – 301770